posticon Σχετικά

Το mozi είναι ένας χώρος πολυδιάστατος, με υψηλή αισθητική που σκοπό έχει να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις στην παροχή υπηρεσίας.

Διαθέτει χώρο Καφέ για να απολαύσετε το ρόφημά σας και Σαλόνι για να γευτείτε τα φρέσκα γλυκά μας. Παράλληλα έχει την δυνατότητα να απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά σας στον Παιδότοπο που διαθέτει, ώστε η παραμονή σας να γίνει πιο ευχάριστη. Οι φίλοι του αθλητισμού μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα ελληνικά και ξένα προταθλήματα. Δίνει τη δυνατότητα οργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων με προβολή βίντεο σε προτζέκτορα, χώρο ανάπτυξης μπουφέ, κατάλληλο ηχοσύστημα για χορούς κ.α.

Το mozi μπορεί να φιλοξενήσει:

 • meeting
 • παρουσιάσεις
 • προώθηση προϊόντων
 • συνελεύσεις
 • συνέδρια
 • συγκεντρώσεις μελών
 • κοπή πίτας
 • αποκριάτικο χoρό
 • πάρτυ φίλων
 • πάρτυ γενεθλίων
 • συνάντηση παλιών συμμαθητών και πολλά άλλα

Παράλληλα, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των καπνιστών, εφόσον διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο με δυνατότητα θέρμανσης.

Tα δύο ελεύθερα δημοτικά πάρκιγκ που υπάρχουν απέναντι από το κατάστημα, διευκολύνουν την προσέλευση στην όποια συνάντηση επιθυμείτε να οργανώσετε.

Το mozi διακρίνεται για τον συνδυασμό παροχών και τις οικονομικές λύσεις που μπορεί να προσφέρει και εγγυάται μια απολαυστική παραμονή σε όποιο χώρο επιλέξετε.

posticon Special mozi

To mozi προσεγγίζει τα παιδιά με τον δικό του τρόπο....!

Οργανώνει καλλιτεχνικές δραστηριότητες και καλεί τους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν μαθαίνοντας.

Το “Κομμωτήριο για παιδιά” μια νέα ιδέα διασκέδασε τις μικρές μας φίλες τους πιο ζεστούς μήνες.

Με διάθεση δημιουργίας και αστείρευτο κέφι, το mozi διοργάνωσε με επιτυχία την περασμένη χρονιά το πρώτο ... mozi chef, αποκλειστικά για παιδιά. Χάρισε απολαυστικές και ιδιαίτερα ... γλυκιές στιγμές στους μικρούς ζαχαροπλάστες, που ήρθαν να φτιάξουμε μαζί τα πρωτότυπα γλυκά μας. Η χαρά της δημιουργίας συνεχίζεται και φέτος ...

posticon Kids Party

Σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο παιδοτόπου, οργανώνουμε τα παιδικά πάρτυ των μικρών μας φίλων. Με διασκεδαστικά παιχνίδια, ευχάριστες “δοκιμασίες”, χορό και τραγούδι, παρουσίαση της τούρτας με   βεγγαλικά και ... πολλά ακόμη!

posticon Karaoke Party

Ψάχνετε ακόμη να διασκεδάσετε τραγουδώντας ... καραόκε;

Βρήκατε τον κατάλληλο χώρο. Διοργανώνουμε καραόκε πάρτυ για μικρούς και ... μεγάλους!

posticon Disco Party

Η νέα τάση στα παιδικά πάρτυ ονομάζεται Disco Party! Ανακαλύψτε την και χαρίστε στο παιδί σας ένα διαφορετικό, αξέχαστο πάρτυ, γεμάτο χορό και ατελείωτο κέφι.

posticon Εκδηλώσεις

To mozi είναι πολυδιάστατο και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους, σε γονείς και φίλους, σε εταιρίες και επιχειρηματίες ... να διασκεδάσουν, να γιορτάσουν, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα απο μια ξεχωριστή εκδήλωση. Το σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν σκεφτείτε να οργανώσετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το υλοποιήσετε.

Mας εμπιστέφτηκαν:


-Passport, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών-ΝΕΜΕΣΙΣ, Σύλλογος Taekwondo


-ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας & Ισότητας


-Υδρόγειος, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών-Bazaar χειροποίητων δημιουργιών


-Παιδικός σταθμός Φωκά


-Σχολικά Πάρτυ: Μασκέ, Αποφοίτησης κ.α.


-Reunion Συμμαθητών

-AVON, παρουσίαση προϊόντων

και άλλες.

posticon Γλυκά

posticon Τούρτες

Παρασκευάζουμε την τούρτα που θέλετε. Διαλέγετε γεύση, σχήμα, σχέδιο.

Παιδικές

Διάφορες

posticon Έντυπα

Ενημερωθείτε για τις παροχές του mozi μέσα απο το έντυπο υλικό μας. Ζητήστε να σας στείλουμε πληροφορίες για το πάρτυ που θέλετε.